Хирургија на албански

Превод: хирургија, Речник: македонски » албански

kirurgji, kirurgjia, Kirurgjisë, operacioni, Surgery
хирургија на албански

Други јазици

Поврзани зборови: хирургија

хирургија речник на јазици албански, естетска хирургија, орална хирургија, максилофацијална хирургија, хирургија со нега, кардио хирургија, хирургија на албански

Преводи

дијамант на албански - diamant, diamond, diamanti, diamantë, diamant i
хидросфера на албански - hidrosferë, avull uji në atmosferë
хипотеза на албански - hipotezë, hipoteza, hipoteza e, hipotezë e, hipotezat, teoria
хирургот на албански - kirurg, kirurgu, kirurg i, kirurgu i
хлорофил на албански - klorofil, klorofilit, klorofili, e klorofilit

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хирургија на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: kirurgji, kirurgjia, Kirurgjisë, operacioni, Surgery