Хирургија на шпански

Превод: хирургија, Речник: македонски » шпански

cirugía
хирургија на шпански

Дополнителни преводи: хирургија

cirugía, la cirugía, de Cirugía, cirugía de, una cirugía

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: хирургија

хирургија речник на јазици шпански, естетска хирургија, орална хирургија, максилофацијална хирургија, хирургија со нега, кардио хирургија, хирургија на шпански

Преводи

ветрот на шпански - viento, eólica, viento del, del viento, el viento, enrollar, ovillar, pedo, ...
хидросфера на шпански - hidrosfera, la hidrosfera, hidrósfera, la hidrósfera, hidroesfera
хипотеза на шпански - hipótesis, hipótesis de, la hipótesis, hipótesis del, de hipótesis, teoría, posibilidad
хирургот на шпански - cirujano, cirujano de, el cirujano, médico, del cirujano, quirurgo
хлорофил на шпански - clorofila, la clorofila, de clorofila, de la clorofila

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Хирургија на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: cirugía, cirugía, la cirugía, de Cirugía, cirugía de, una cirugía