Биосфера на белоруски

Превод: биосфера, Речник: македонски » белоруски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
белоруски
Преводи:
біясфера, біясфэра
Биосфера на белоруски
Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера речник на јазици белоруски, биосфера на белоруски

Преводи

  • бикот на белоруски - бык, Бык, бугай
  • биографија на белоруски - біяграфія, Складанне, Сусветны
  • биохемија на белоруски - біяхімія
  • бисерот на белоруски - жамчужына, перліна
Зборови по случаен избор
Биосфера на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: біясфера, біясфэра