Биосфера на чешки

Превод: биосфера, Речник: македонски » чешки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
чешки
Преводи:
biosféra, biosférická, biosféry, biosférickou, biosférické
Биосфера на чешки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера речник на јазици чешки, биосфера на чешки

Преводи

  • бикот на чешки - býk, Bull, býka, býčí, býček
  • биографија на чешки - živost, životnost, život, životopis, biografie, biografii, Biography, ...
  • биохемија на чешки - biochemie, Biochemistry, biochemii, biochemické
  • бисерот на чешки - perla, perlou, perličková, perlové, pearl
Зборови по случаен избор
Биосфера на чешки - Речник: македонски » чешки
Преводи: biosféra, biosférická, biosféry, biosférickou, biosférické