Биосфера на бугарски

Превод: биосфера, Речник: македонски » бугарски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
бугарски
Преводи:
биосфера, Биосферен
Биосфера на бугарски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера речник на јазици бугарски, биосфера на бугарски

Преводи

  • бикот на бугарски - бик, бика, Телците, бичи
  • биографија на бугарски - живот, биография, автобиография, резюме, автобиографията, автобиографията си
  • биохемија на бугарски - биохимия, биохимията
  • бисерот на бугарски - перла, бисерите, перлата, бисерите си
Зборови по случаен избор
Биосфера на бугарски - Речник: македонски » бугарски
Преводи: биосфера, Биосферен