Биосфера на португалски

Превод: биосфера, Речник: македонски » португалски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
португалски
Преводи:
biosfera, da biosfera, biosphere, a biosfera, de biosfera
Биосфера на португалски
Други јазици

Поврзани зборови: биосфера

биосфера вернадский, биосфера и человек, биосфера 2, биосфера это, биосфера земли, биосфера речник на јазици португалски, биосфера на португалски

Преводи

  • бикот на португалски - touro, de Bull, bull, Bol, de touro
  • биографија на португалски - viver, biografia, vida, tenente, Biography, biografia de, a biografia, ...
  • биохемија на португалски - bioquímica, Biochemistry, de Bioquímica, a bioquímica, da bioquímica
  • бисерот на португалски - pereira, pérola, pérolas, de pérolas, da pérola, pearl
Зборови по случаен избор
Биосфера на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: biosfera, da biosfera, biosphere, a biosfera, de biosfera