Кромидот на литвански

Превод: кромидот, Речник: македонски » литвански

svogūnas
кромидот на литвански

Дополнителни преводи

svogūnai, svogūnų, svogūnus, onions, svogūnais

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кромидот речник на јазици литвански, кромидот како лек, кромидот на литвански

Преводи

варење на литвански - virškinimas, virškinimą, virškinimo, skaidymas, pūdymo
кристал на литвански - kristalas, krištolas, kristalų, krištolo, kristalai
кровот на литвански - stogas, stogo, stogą, stogų, stogu
крстот на литвански - kirsti, kerta, pereiti, kryžius, neprasiskverbs
круната на литвански - karūna, crown, vainikas, karūną, vainiko

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кромидот на литвански - Речник: македонски » литвански
Преводи: svogūnas, svogūnai, svogūnų, svogūnus, onions, svogūnais