Кромидот на француски

Превод: кромидот, Речник: македонски » француски

bassinoire, bulbe, oignon
кромидот на француски

Дополнителни преводи

oignons, les oignons, oignon, des oignons, d'oignons

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кромидот речник на јазици француски, кромидот како лек, кромидот на француски

Преводи

дедото на француски - grand-père, père, grand père, aïeul, pépé
кристал на француски - cristal, cristaux, cristalline, de cristal, crystal, cristallin, cristallisation
кровот на француски - toit, toiture, le toit, toit de, toits, plafond
крстот на француски - traverser, franchir, passer, croiser, traversez, transgresser, enjamber, enfreindre, ...
круната на француски - couronne, de la couronne, la couronne, sommet, couronne de, couronner, diadème, haut, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кромидот на француски - Речник: македонски » француски
Преводи: bassinoire, bulbe, oignon, oignons, les oignons, oignon, des oignons, d'oignons