Компјутерот на албански

Превод: компјутерот, Речник: македонски » албански

kompjuter, kompjuteri, kompjuterin, kompjuterike, kompjuterit
компјутерот на албански

Други јазици

Поврзани зборови: компјутерот

компјутерот речник на јазици албански, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на албански

Преводи

заб на албански - dhëmb, dhëmbi, dhëmbëve, dhëmbit, e dhëmbëve
компасот на албански - busull, kompas, qarkoj, komplotoj, i kompasit, busula
компирот на албански - patate, patate të, patatet, patate e, patatesh, patatja
комуникација на албански - komunikim, komunikimi, komunikimit, e komunikimit, të komunikimit
кондензатор на албански - kondensator, kondensator e, kondensator të, së kapacitatorit, kapacitatorit

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на албански - Речник: македонски » албански
Преводи: kompjuter, kompjuteri, kompjuterin, kompjuterike, kompjuterit