Компјутерот на словенечки

Превод: компјутерот, Речник: македонски » словенечки

počita, računalnik
компјутерот на словенечки

Дополнителни преводи

računalnik, računalniško, računalniški, računalniška, računalnika

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

компјутерот речник на јазици словенечки, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на словенечки

Преводи

компасот на словенечки - kompas, kompasa, orientacijske, compass, busola
компирот на словенечки - krompir, krompirja, krompirjem
комуникација на словенечки - sporočilo, komunikacija, komuniciranje, komunikacije, komunikacijo
кондензатор на словенечки - kondenzator, kondenzatorja, kondenzatorjem, kondenzatorski
работата на словенечки - delo, dela, delovni, delu, stvar

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: počita, računalnik, računalnik, računalniško, računalniški, računalniška, računalnika