Компјутерот на португалски

Превод: компјутерот, Речник: македонски » португалски

computador
компјутерот на португалски

Дополнителни преводи: компјутерот

computador, de computador, do computador, computador de, computadores

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: компјутерот

компјутерот речник на јазици португалски, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на португалски

Преводи

кварц на португалски - quartzo, de quartzo, quartz, o quartzo, quartzo de
компасот на португалски - bússola, compasso, compass, da bússola, de bússola
компирот на португалски - batatas, batata, batatas de, as batatas, de batatas, batatinha, penico
комуникација на португалски - comunicação, de comunicação, a comunicação, comunicações, communication
кондензатор на португалски - capacitor, condensador, capacitor de, capacitores, condensador de

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: computador, computador, de computador, do computador, computador de, computadores