Метеорологија на италијански

Превод: метеорологија, Речник: македонски » италијански

meteorologia
метеорологија на италијански

Дополнителни преводи

meteorologia, la meteorologia, della meteorologia, metereologia, di meteorologia

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици италијански, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на италијански

Преводи

метал на италијански - metallo, in metallo, metalli, di metallo, metallico
метафизика на италијански - metafisica, la metafisica, della metafisica, metafisiche
метлата на италијански - scopa, ginestra, ginestre, spazzola, la scopa, ramazza
меурот на италијански - bolla, bolle, bolla di, bubble, della bolla, vescica
патувањето на италијански - viaggio, viaggio a, viaggio di, gita, viaggi, escursione

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на италијански - Речник: македонски » италијански
Преводи: meteorologia, meteorologia, la meteorologia, della meteorologia, metereologia, di meteorologia