Метеорологија на полски

Превод: метеорологија, Речник: македонски » полски

meteorologia
метеорологија на полски

Дополнителни преводи

meteorologia, meteorologii, meteorology, meteorologię, meteorologia miejsce

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици полски, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на полски

Преводи

метал на полски - metal, metalowy, metalu, metalowe, metali, blaszka
метафизика на полски - metafizyka, metafizyki, metafizyką, metafizyce, metafizykę
метлата на полски - miotła, broom, miotły, szczotka, szczotki, żarnowiec
меурот на полски - bańka, pęcherzyk, bąbel, bąbelek, pęcherz, dętka
недела на полски - niedziela, niedzielny, świt, słońce

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на полски - Речник: македонски » полски
Преводи: meteorologia, meteorologia, meteorologii, meteorology, meteorologię, meteorologia miejsce