Метеорологија на украински

Превод: метеорологија, Речник: македонски » украински

метеоролог
метеорологија на украински

Дополнителни преводи

метеорологія

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици украински, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на украински

Преводи

долината на украински - долина, доліна, кювет, прощання
метал на украински - металл
метафизика на украински - метафізика, метафізики, метафізичний
метлата на украински - мітла, метла, брум
меурот на украински - міхур, бульбашка, пузир, булька, бульбашку

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на украински - Речник: македонски » украински
Преводи: метеоролог, метеорологія