Метеорологија на фински

Превод: метеорологија, Речник: македонски » фински

meteorologia, meteorologian, meteorologiassa, meteorologiaan, ilmatieteen
метеорологија на фински

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици фински, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на фински

Преводи

безобразлук на фински - uskalias, rohkea, uskaliaita, audacious, rohkean
метал на фински - metalli, metalli-, metallia, metallin, metallista, metalliseos, metallit
метафизика на фински - metafysiikka, metafysiikan, metafysiikkaa, metafysiikkaan, metaphysics
метлата на фински - luuta, luudan, harja, broom, harjalla
меурот на фински - kupla, bubble, kuplan, bubble ja, rakko, virtsarakko

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на фински - Речник: македонски » фински
Преводи: meteorologia, meteorologian, meteorologiassa, meteorologiaan, ilmatieteen