Метеорологија на шпански

Превод: метеорологија, Речник: македонски » шпански

meteorología
метеорологија на шпански

Дополнителни преводи

meteorología, la meteorología, de Meteorología, meteorología de, meteorologia

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици шпански, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на шпански

Преводи

лавина на шпански - avalancha, alud, avalanchas, avalancha de, de avalancha
метал на шпански - metal, metálico, de metal, metálica, metales, aleación
метафизика на шпански - metafísica, la metafísica, metafisica, metafísicas
метлата на шпански - escoba, la escoba, escoba de, retama, cepillo
меурот на шпански - burbuja, burbuja de, la burbuja, de burbujas, de burbuja, vejiga

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: meteorología, meteorología, la meteorología, de Meteorología, meteorología de, meteorologia