Метеорологија на португалски

Превод: метеорологија, Речник: македонски » португалски

meteorologia, metálico
метеорологија на португалски

Дополнителни преводи

meteorologia, a meteorologia, da meteorologia, meteorology, de meteorologia

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици португалски, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на португалски

Преводи

козорог на португалски - alpes, alps, cumes, dos alpes
метал на португалски - metal, de metal, metais, metálico, metálica, liga, mensageiro, ...
метафизика на португалски - metafísica, a metafísica, da metafísica, metafísicas, metaphysics
метлата на португалски - vassoura, vassouras, broom, da vassoura, vassoura de
меурот на португалски - bolha, bolha de, da bolha, de bolha, bubble, bexiga

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: meteorologia, metálico, meteorologia, a meteorologia, da meteorologia, meteorology, de meteorologia