Метеорологија на чешки

Превод: метеорологија, Речник: македонски » чешки

meteorologie
метеорологија на чешки

Дополнителни преводи

meteorologie, meteorologii, Oddělení meteorologie, Meteorology

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици чешки, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на чешки

Преводи

метал на чешки - kov, kovový, kovové, kovu, kovů
метафизика на чешки - metafyzika, metafyziky, metafyziku, metafyzikou, metafyzice
метлата на чешки - koště, smeták, kartáče, broom, metla, pometlo
меурот на чешки - bublina, bublinková, bubliny, bublin, bubble, měchýřek, puchýř
јастогот на чешки - humři, severské, humry, mořští raci, severský, humr

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на чешки - Речник: македонски » чешки
Преводи: meteorologie, meteorologie, meteorologii, Oddělení meteorologie, Meteorology