Случајот на словенечки

Превод: случајот, Речник: македонски » словенечки

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
словенечки
Преводи:
prevleka, bedna, instance, primer, primera, primeru, sodna, velja
Случајот на словенечки
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици словенечки, случајот на словенечки

Преводи

  • слонот на словенечки - slon, elephant, slona, slonov, slon je
  • слојот на словенечки - lože, posel, nános, postelja, plast, sloj, plasti, ...
  • смарагдот на словенечки - smaragd, Emerald, Smaragdna, smaragdno, smaragdni
  • смеса на словенечки - sms, mešanje, mešanja, mešalni, mešanjem, mešanju
Зборови по случаен избор
Случајот на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: prevleka, bedna, instance, primer, primera, primeru, sodna, velja