Случајот на португалски

Превод: случајот, Речник: македонски » португалски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
португалски
Преводи:
processo, assunto, pleito, caso, armário, exemplo, caso de, casos
Случајот на португалски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици португалски, случајот на португалски

Преводи

  • слонот на португалски - elementar, elefante, Elephant, do elefante, elefantes, de elefante
  • слојот на португалски - camada, cama, fundo, leito, por, lençol, estrato, ...
  • смарагдот на португалски - esmeralda, Emerald, de esmeralda, esmeraldas
  • смеса на португалски - mistura, ligar, misturar, misturando, de mistura, mistura de
Зборови по случаен избор
Случајот на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: processo, assunto, pleito, caso, armário, exemplo, caso de, casos