Случајот на шпански

Превод: случајот, Речник: македонски » шпански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
шпански
Преводи:
caso, maleta, ejemplo, bastidor, caso de, casos, el caso
Случајот на шпански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици шпански, случајот на шпански

Преводи

  • слонот на шпански - elefante, del elefante, elefantes, de elefante, de elefantes
  • слојот на шпански - capa, lecho, cama, estrato, suelo, capa de, la capa, ...
  • смарагдот на шпански - esmeralda, Emerald, la esmeralda, de Emerald, de Esmeralda
  • смеса на шпански - mezcla, mixtura, mezclando, mezclar, la mezcla, mezclado
Зборови по случаен избор
Случајот на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: caso, maleta, ejemplo, bastidor, caso de, casos, el caso