Случајот на естонски

Превод: случајот, Речник: македонски » естонски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
естонски
Преводи:
aste, kapp, juhtum, karp, kohtuasi, juhul, puhul, asjas
Случајот на естонски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици естонски, случајот на естонски

Преводи

  • слонот на естонски - elevant, elevandi, elevantide, elevanti, elephant
  • слојот на естонски - kiht, voodi, kihi, kihti, kihiga, kihis
  • смарагдот на естонски - smaragd, smaragdroheline, Emerald, smaragdiga, Emeraldi
  • смеса на естонски - mikstuur, segamine, segamise, segamist, segades, segamisel
Зборови по случаен избор
Случајот на естонски - Речник: македонски » естонски
Преводи: aste, kapp, juhtum, karp, kohtuasi, juhul, puhul, asjas