Случајот на романски

Превод: случајот, Речник: македонски » романски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
романски
Преводи:
caz, proces, exemplu, cazul, cazul în, de caz
Случајот на романски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици романски, случајот на романски

Преводи

  • слонот на романски - elefant, de elefant, elefantul, elefanți, elephant
  • слојот на романски - strat, fund, pat, strat de, stratul, stratului, layer
  • смарагдот на романски - smarald, Emerald, de smarald, smaraldului, smaraldul
  • смеса на романски - amestec, amestecare, amestecarea, de amestecare, de amestec
Зборови по случаен избор
Случајот на романски - Речник: македонски » романски
Преводи: caz, proces, exemplu, cazul, cazul în, de caz