Случајот на украински

Превод: случајот, Речник: македонски » украински

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
украински
Преводи:
частка, внесок, частина, скриня, клієнт, вітрина, прецедент, частку, партія, валіза, частину, справа, справу, річ, діло, раз
Случајот на украински
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици украински, случајот на украински

Преводи

  • слонот на украински - подарунок, слон
  • слојот на украински - постеля, зупинення, ліжко, зупинка, серветка, шар, прошарок
  • смарагдот на украински - смарагдовий, смарагд, Ізумруд, Изумруд, Смарагдовий
  • смеса на украински - змішування
Зборови по случаен избор
Случајот на украински - Речник: македонски » украински
Преводи: частка, внесок, частина, скриня, клієнт, вітрина, прецедент, частку, партія, валіза, частину, справа, справу, річ, діло, раз