Случајот на шведски

Превод: случајот, Речник: македонски » шведски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
шведски
Преводи:
föredöme, fall, fallet, gäller, fråga, mål
Случајот на шведски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици шведски, случајот на шведски

Преводи

  • слонот на шведски - elefant, Elephant, elefanten
  • слојот на шведски - bädd, botten, varv, skikt, skiktet, lager
  • смарагдот на шведски - Emerald, smaragd, smaragdgröna, smaragden
  • смеса на шведски - blandning, blanda, blandnings, att blanda, blandning av
Зборови по случаен избор
Случајот на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: föredöme, fall, fallet, gäller, fråga, mål