Случајот на латински

Превод: случајот, Речник: македонски » латински

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
латински
Преводи:
causa
Случајот на латински
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици латински, случајот на латински

Преводи

  • слонот на латински - elephantus
  • слојот на латински - lectus, cubile
Зборови по случаен избор
Случајот на латински - Речник: македонски » латински
Преводи: causa