Артерија на белоруски

Превод: артерија, Речник: македонски » белоруски

артэрыя
артерија на белоруски

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици белоруски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на белоруски

Преводи

аритметика на белоруски - арыфметыка, арыфмэтыка, арыхмеціка
армијата на белоруски - армія, войска
артилерија на белоруски - артылерыя
артичокот на белоруски - artichokot
квантитет на белоруски - колькасць, колькасьць

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: артэрыя