Артерија на словенечки

Превод: артерија, Речник: македонски » словенечки

arterije, arterij, arterija, arterijo, arterijska
артерија на словенечки

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици словенечки, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на словенечки

Преводи

аритметика на словенечки - aritmetična, aritmetično, aritmetični, aritmetika, aritmetična sredina
армијата на словенечки - vojska, army, armada, vojske, vojsko, armáda
артилерија на словенечки - topništvo, topniški, artillery, artilerija, artilerijski
артичокот на словенечки - artichokot
оргазам на словенечки - orgazem, orgazma, orgasm, orgazmu

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: arterije, arterij, arterija, arterijo, arterijska