Артерија на шведски

Превод: артерија, Речник: македонски » шведски

artär
артерија на шведски

Дополнителни преводи

artär, artären

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици шведски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на шведски

Преводи

аритметика на шведски - aritmetiska, aritmetik, aritmetisk, aritmetiskt, räkning
армијата на шведски - armén, armé, army, arméns, här
артилерија на шведски - artilleri, artillery, artilleriet, artilleri för
артичокот на шведски - artichokot
девојката на шведски - flicka, flickan, tjej, sakna, fröken

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на шведски - Речник: македонски » шведски
Преводи: artär, artär, artären