Артерија на португалски

Превод: артерија, Речник: македонски » португалски

artéria
артерија на португалски

Дополнителни преводи

artéria, arterial, da artéria, artérias, de artéria

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици португалски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на португалски

Преводи

аритметика на португалски - aritmética, aritmético, a aritmética, aritmética de, aritméticas
армијата на португалски - exército, do exército, exército de, o exército
артилерија на португалски - artilharia, de artilharia, artillery, da artilharia, a artilharia
артичокот на португалски - artichokot, alcachofra
јазикот на португалски - língua, linguagem, idioma, linguagem de, línguas, beco, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: artéria, artéria, arterial, da artéria, artérias, de artéria