Артерија на чешки

Превод: артерија, Речник: македонски » чешки

tepna
артерија на чешки

Дополнителни преводи

tepna, arterie, tepny, artérie, tepen

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици чешки, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на чешки

Преводи

аритметика на чешки - aritmetika, aritmetický, aritmetické, aritmetickým, aritmetická, počty, počítání, ...
армијата на чешки - armáda, vojsko, army, armády, armádu
артилерија на чешки - dělostřelectvo, dělostřelectva, dělostřelecká, dělostřelecký, artillery
артичокот на чешки - artichokot, artyčok
бронзата на чешки - bronz, bronzová, bronzu, bronzových, bronzové

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на чешки - Речник: македонски » чешки
Преводи: tepna, tepna, arterie, tepny, artérie, tepen