Артерија на полски

Превод: артерија, Речник: македонски » полски

tętnica, kończyna, arteria
артерија на полски

Дополнителни преводи

tętnica, arteria, tętnicy, tętnic, tętnicę

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

артерија речник на јазици полски, белодробна артерија, коронарна артерија, феморална артерија, запушена артерија, бутна артерија, артерија на полски

Преводи

абоносот на полски - heban, hebanowy, murzynki, ebony, hebanu, ebonitowy
аритметика на полски - arytmetyka, arytmetyczny, arytmetyczna, arytmetyczną, arytmetyczne, rachunkowy
армијата на полски - wojsko, armia, wojska, armii, army
артилерија на полски - artyleria, artyleryjski, artylerii, artillery, artyleryjskie
артичокот на полски - artichokot, karczoch

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Артерија на полски - Речник: македонски » полски
Преводи: tętnica, kończyna, arteria, tętnica, arteria, tętnicy, tętnic, tętnicę